Cinderella Signature Collectie

Slaap elke nacht rustig! Wat houdt je nog tegen… ga ervoor!

  • Tender Wave
  • Pure Wave
  • Desire Wave
Tender Wave

Laat je raken door de wereld om je heen. Door het grote, maar juist ook door het kleine. Stijlvolle nuances maken overal en onbewust het verschil. Met een oog voor finesse blijft niets verborgen en gaan nieuwe werelden open. Het brengt leven waar anderen niets zien.

Pure Wave

De kracht van eenvoud. Alles wat meer is leidt af van waar het in feite om gaat. Geen ruimte voor concessies en daardoor juist alle ruimte voor kwaliteit, comfort en uitstraling. Een stijlvol karakter mag wars zijn van profilering en laat zien wat hij in huis heeft door er te zijn.

Desire Wave

Vormen ontstaan en komen samen in nieuwe patronen. Die op dezelfde speelse manier weer hun eigen weg gaan. Altijd door, op intuïtie, intens, maar vrij. Een in het oog springend en niet te stoppen spel dat inspireert en niet meer loslaat. Zelfverzekerd en onverstoorbaar.

Andere bedden

Bedden 1

Bedden 2

Bedden 3

Bedden 4

Bedden 5

Tender Wave

Plaats hier uw beschrijving

Pure Wave

Plaats hier uw beschrijving

Desire Wave

Plaats hier uw beschrijving

Wij leveren onder andere

STOER DESIGN. . . DOOR VROUWEN!

De puurheid van de gebruikte materialen maakt onze collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Al onze items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter.Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch.

100% made by women! 100% Dutch!

NEDERLANDSE KLASSE

De collectie bestaat uit betaalbare design boxsprings, gestoffeerd in trendy kleuren zowel in stof als leder.De krachten van deze oer-Hollandse fabrikant zijn de eerlijke prijs en kwaliteitsverhouding en de zeer grote collectie stoffen en leersoorten.