Home Collection

Onze collectie boxsprings uit de Home Collection, zijn super strak geprijsd en geheel naar eigen wens in te vullen. Wij leveren boxspring-sets van een strak of minimalistisch design tot romantisch of gekleurd. Wij adviseren graag welke matras qua hardheid en comfort laag het beste voor u is of bij uw budget past. De duurste matras hoeft niet altijd de beste voor u te zijn. Wij zeggen ook wanneer iets niet geschikt is voor u! Altijd eerlijk en een op maat advies in Diemen! 

Zo kent u Hans Püttmann en is dit de opdracht naar het team. Altijd denken wat voor de klant het juiste is. Dezelfde strategie dus van zijn andere ondernemingen (3 juwelierszaken) die hij en de familie inmiddels 53 jaar in Diemen en Almere bestierd.

Selected

Deze moderne boxspring is met passie en oog voor detail ontworpen. Het moderne hoofdbord heeft een verticale bies en loopt aan de bovenzijde subtiel taps toe. Bovendien biedt de Selected een heerlijk ligcomfort. Zo geniet je niet alleen jarenlang van een prachtig design, maar ook van een heerlijke nachtrust.Uit voorraad leverbaar in 3 verschillende kleurenSnel leverbaar in de maten 160×200, 180×200 en 180×210 in de kleuren Cape: Dark Grey, Zinc en Taupe. Ook leverbaar in andere maten en kleuren.

Prijs vlak € 1399,=

Prijs elektrisch verstelbaar € 1999,=

Hamilton

Voor een moderne en tijdloze slaapkamer is boxspring Hamilton ideaal. Gemaakt van duurzame materialen en uitvoerbaar in vlak en elektrisch. Maximale ondersteuning en gemaakt van ademende materialen voor een optimale ventilatie. De boxsprings worden geproduceerd in Europa en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bovendien werken we met duurzame materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Prijs vlak € 1799,=

Prijs elektrisch verstelbaar € 2549,=

Jasmine

Boxspring Jasmine oogt elegant in iedere sfeervolle slaapkamer. Uitvoerbaar in vlak of elektrisch en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Maximale ondersteuning en gemaakt van ademende materialen voor een optimale ventilatie. De boxsprings worden geproduceerd in Europa en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bovendien werken we met duurzame materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Prijs vlak € 1649,=

Prijs elektrisch verstelbaar € 2399,=

Portland

Deze boxspring kenmerkt zich door het strakke en moderne uiterlijk. Leverbaar in de stoffen Cape, Wave, Hugo, Luca, Nika, Relax, Boston en Bloq. Maximale ndersteuning en gemaakt van ademende materialen voor een optimale ventilatie. De boxsprings worden geproduceerd in Europa en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bovendien werken we met duurzame materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Prijs vlak € 1649,=

Prijs elektrisch verstelbaar € 2399,=