Home Collection HP Boxsprings Diemen

Onze collectie boxsprings uit de Home Collection, zijn super strak geprijsd en geheel naar eigen wens in te vullen. Wij leveren boxspring-sets van een strak of minimalistisch design tot romantisch of gekleurd. Wij adviseren graag welke matras qua hardheid en comfort laag het beste voor u is of bij uw budget past. De duurste matras hoeft niet altijd de beste voor u te zijn. Wij zeggen ook wanneer iets niet geschikt is voor u! Altijd eerlijk en uitstekend advies op maat. Kom maar naar Diemen en test ons! 

Zo kent u Hans Püttmann en is dit de opdracht naar het team. Altijd denken wat voor de klant het juiste is. Dezelfde strategie dus van zijn andere ondernemingen (3 juwelierszaken) die hij en de familie inmiddels 53 jaar in Diemen en Almere bestierd.

Selected

Deze moderne boxspring is met passie en oog voor detail ontworpen. Het moderne hoofdbord heeft een verticale bies en loopt aan de bovenzijde subtiel taps toe. Bovendien biedt de Selected een heerlijk ligcomfort. Zo geniet je niet alleen jarenlang van een prachtig design, maar ook van een heerlijke nachtrust.Uit voorraad leverbaar in 3 verschillende kleurenSnel leverbaar in de maten 160×200, 180×200 en 180×210 in de kleuren Cape: Dark Grey, Zinc en Taupe. Ook leverbaar in andere maten en kleuren.

Prijs vlak € 1598,= MINUS 20% = tijdelijk € 1278,=

Prijs elektrisch verstelbaar € 2298,= MINUS 20% = tijdelijk € 1838,=

TEXTIEL PAKKET (bijvoorbeel 2x Hoeslakens en 2x Moltons, Kussens, dekbedden etc. 25% korting!!)

Hamilton

Voor een moderne en tijdloze slaapkamer is boxspring Hamilton ideaal. Gemaakt van duurzame materialen en uitvoerbaar in vlak en elektrisch. U kiest (Wij adviseren) uw matras en topper! Er zijn 3 niveaus : Brons-Zilver-Goud en keuze medium of firm. De boxsprings worden geproduceerd in Europa en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bovendien werken we met duurzame materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. Check ons in Diemen.


SHOWROOM MODEL IS VERKOCHT!

Jasmine

Boxspring Jasmine oogt elegant in iedere sfeervolle slaapkamer. Dit pareltje uit de voormalige Cinderella collectie is toegevoegd aan de Home Collection! Uitvoerbaar in vlak of elektrisch en verkrijgbaar in meerdere kleuren. De boxsprings worden geproduceerd in Europa en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bovendien werken we met duurzame materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. Div. andere hoofdborden vind u bij HP Boxsprings in Winkelcentrum Diemerplein te Diemen.

Prijs vlak v.a € 1799,= div. upgrades qua matrassen en toppers mogelijk.

Prijs elektrisch verstelbaar v.a € 2679,=

Altijd wel iets extra’s of cadeau bij aankoop van een Boxspring of Ledikant!

Portland

Deze boxspring kenmerkt zich door het strakke en moderne uiterlijk. Leverbaar in de stoffen Cape, Wave, Hugo, Luca, Nika, Relax, Boston en Bloq. Maximale ondersteuning en gemaakt van ademende materialen voor een optimale ventilatie. De boxsprings worden geproduceerd in Europa en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Bovendien werken we met duurzame materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. Wij adviseren u graag eerlijk en uitgebreid, welke matras en topper voor u het meest geschikt is en uiteraard binnen uw budget past. Kom kijken in Winkelcentrum Diemerplein te Diemen.


Home Hotel & Resort Collection

Snel leverbaar en zelf samen te stellen: ONS SHOWROOM MODEL is ZWAAR AFGEPRIJSD, wees er snel bij!

CHECK de ETALAGE!

Kiest u voor de “Bonell” geveerde box of de luxere variant met pocketveer?

Hoofdbord Chique is hier afgebeeld, maar ook hoofdbord “eye” is schitterend.

180×200 stof Board dark Grey(binnen 2 weken indien gewenst).

In div. andere kleuren en maten ook leverbaar

getoond 180×200 stof Colorado, fijne “Flora” matrassen HR40 koudschuim compleet:

BOX Bonell geveerd € 1375,=

BOX Premium pocketveer € 1595,=

(Colorado stof € 30,= / box of hoofdbord méérprijs)