Matrassen / Toppers & Bedbodems / Actie

Polypreen

De SenseICE pocket matras is een matras (245 veren/m2) met een warme en een koele kant. De heerlijke koele tijk om in de warme zomermaanden op een verkoelend matras te slapen en in de wat koudere maanden kunt u op de wat warmere kant slapen. Het interieur: 7-zonepocketvering (245 veren/m²) met 3cm Megapur® koudschuim HR60 (soepel) of HR55 (stevig) afdekking. 2e matras met 50% korting of een 2-persoons matras met 25% korting. Kom vrijblijvend testen, wij adviseren u graag!

Prijs 42-lats Lattenbodem 90×200 € 135,=


Prijs 42-lats Lattenbodem elektrischverstelbaar €365,=

Innersleep

De matras Backbone Biogreen en matras Backbone Special zijn twee unieke matrassen met een super comfort. Vraag aan onze specialisten deze matras te kunnen testen bij ons in Diemen.De combinatie van ondersteunend koudschuim met unieke ventilatiekanalen met een 6 cm dikke afdeklaag van biologisch verrijkte visco kwaliteit, garandeert een perfect liggende matras. Natuurlijke densiteit en sterk verminderde temperatuurgevoeligheid zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling.

Home Collection

Dé totaalleverancier van matrassen, toppers en accessoires. Als retailer in de slaapbranche ben je dagelijks druk in de weer met de nachtrust van een ander.


Dankbaar en mooi werk, zeker, maar om je werk goed te kunnen doen moet je kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van leveranciers en partners en u op ons advies. Wij hebben een geweldig goed afgestemde HOME collectie voor eenieder in Koudschuim, latex of pocketveer.


Prijzen tussen

€150,= en €450,= (90×200)